CONTACT

Adresa: Calea Baciului, nr. 81-83
Telefon / Fax: 0264.481.158,
                     0264.481.577

Politica de cookies
Politica de confidentialitate

Istoricul societatii

În 1993 denumirea societatii a fost schimbata în „Cina Carmangerie”, asociat unic Delean Viorel, activitatea principala desfasurata fiind comertul cu amanuntul cu carne, care

consta în cumpararea de la diversi furnizori a unor carcase porc si vita , deasamblarea lor si vânzarea acestora în scopul obtinerii de profit.

La început activitatea s-a desfasurat la punctul de lucru (Magazin Minerva) str. Bucegi nr 8, Cluj-Napoca, jud Cluj, spatiu închiriat unitatii timp de un an. Startul pe care l-a luat firma s-a dovedit de bun agur, lucru care face posibila cumpararea spatiului respectiv, achizitionarea de noi utilaje si de active de .

Asociatul unic a avut înca de la începutul activitatii o politica economica de reinvestire a profitului obtinut, în vederea dezvoltarii pe orizontala a activitatii si diversificarea produselor, asfel ca pe parcursul anului 1998 societatea a cumparat în rate un nou spatiu comercial (Magazin Sirena) situat în strada Clabucet, nr 5.

Anii urmatorii societatea a avut e evolutie satisfacatoare, marindu-si numarul de angajati de la 5 persoane la început pîna la 25 angajati în anul 2000. În anul 2000 a fost achizitionata o ferma de crestere animale/pasari, în comuna Sânpaul, sat Sard FN, judetul Cluj în cadrul careia erau construite 3 hale care au fost utilate si care, prin amenajarile facute, au intrat în regim de productie începând cu iunie 2000. În cadrul acestui proiect, societatea a initiat un credit la banca BCR, credit sustinut de BERD pentru achizitionarea de tehnologie marca Big Dutchman Germania în scopul cresterii puilor în conformitate cu normele europene si monitorizarii proceselor de crestere. Cele 3 hale au o capacitate de 80.000 capete/luna.

Pentru a se conforma normelor europene, în anul 2004 societatea face o noua achizitie a imobilului de pe str Calea Baciului, nr 81-83, Cluj-Napoca, pe care îl reamenajeaza conform normelor europene si sanitare. Punctul de lucru consta în depozite carne porc, vita si pui; carmangerie; magazin produce alimentare; birouri.

Datorita domeniului de utilizare a fost nevoie de cresterea continua a calitatii, la sfârsitul anului 2006 a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2001 si HACCP (sistemul de management al securitatii si sigurantei produsului alimentar).

Unele dintre obiectivele firmei sunt: maximizarea profitului, cresterea cifrei de afaceri, cresterea cotei de piata atât pe plan intern cât si extern , reducerea timpului mediu necesar pentru procesarea comenzilor, precum si diversificarea gamei de produse. Nivelul de competitivitate a produselor societatii este foarte ridicat, astfel ca în anul 2008 s-a obtinut de la AEROQ care este organismul acreditat pentru certificarea conformitatii produselor, certificarea celor 2 sisteme.
 

Obiectul de activitate

Societate cu capital privat românesc,a fost înfiintata în anul 1991 cu un profil bine definit de:

-crestere, prelucrare si comercializare a produselor din carne de pasare
-prelucrare si comercializare a produselor din carne de porc si vita

Obiectul de activitate al societatii consta în urmatoarele:
Obiectul principal: -Comert cu amanuntul si en-gros al carnii si al produselor din carne.

Activitatea principala desfasurata de S.C. Cina Carmangeriei S.R.L. o constituie comertul cu amanuntul si en-gros care consta în cumpararea de la diversi furnizori a unor carcase porc si vita, deasamblarea lor si vânzarea acestora în scopul obtinerii de profit.

În realizarea obiectului de activitate societatea poate încheia contracte de colaborare cooperare cu persoane fizice sau juridice, române sau straine.

Obiectul secundar cuprinde activitatiile:
-Cresterea pasarilor
-Productia si conservarea carnii
-Producia si conservarea carnii de pasare
-Comert cu amanuntul al carnii si produselor din carne
-Comert en-gros a carnii si produselor din carne
-Manipulari
-Depozitare

Activitatea de productie-cuprinde productia de pui de pasare carne,productia de piese transate si fabricarea de preparate.